Mukambi Safaris in Zambia

Mukambi Safaris in Zambia

Zambia, het echte Afrika waar safari nog puur en ongerept is. Midden in Zambi heeft Mukambi Safaris meerdere locaties in een van de laatste onaangetaste natuurgebieden ter wereld. Een divers natuurgebied met onder andere olifanten, leeuwen, luipaarden, cheeta’s, Buffalo’s en wilde honden. Er zijn meer dan 400 vogelsoorten wat het park dan ook een echt vogelparadijs maakt.

 

Zambia is een gastvrijland waar iedereen, mens en dier nog samenleven in de natuur. In combinatie met de ontspannen sfeer maakt reizen in Zambia tot een mooie en unieke belevenis.

 

Een safari in Kafue National park is nog een avontuur. Een enorm gebied waar het wild nog vrij rondloopt en massatoerisme nog onbekend is. Het kan zijn dat je lang niets ziet maar dan ineens komen de olifanten, antilopen en een luipaard voorbij. Op safari gaan is altijd onverwachts en altijd een belevenis. De beroemde laatste woorden van Karin Blixen, de schrijfster van “Out of Africa” waren dan ook “if there was one thing I could do again, it would be to go on Safari……”

 

Mukambi Safaris heeft drie prachtige lodges in het park. Mukambi Safari lodge ligt in het midden van Kafue National Park aan de prachtige Kafue rivier waar je heerlijk kan genieten van de geweldige zonsondergangen. Activiteiten als safari’s, bootcruises en vistrips vanaf de boot op de Kafue rivier maken het verblijf hier onvergetelijk.

Mukambi Plains camp in het noorden van Kafue National Park is een seizoensgebonden luxe bushcamp gelegen diep in het hart van het beroemde Busanga Plains met een onbeschrijfelijk mooi moerasgebied. Het camp heeft luxe safaritenten die van juli tot oktober toegankelijk zijn. Het open gebied wordt enkel en alleen onderbroken door drie eilanden met vijgenbomen en wilde palmen. Busanga heeft een landschap dat nergens anders te zien is. Dit is het Afrika van je dromen.

 

Naast deze twee geweldige kampen heeft Mukambi Safaris nog een derde kamp. Fig tree Bush camp. Het afgelegen kamp heeft luxe safaritenten die elk afzonderlijk gebouwd zijn op een drie meter hoog platform boven de grond. Dit geeft een geweldig uitzicht geeft over het gebied met een eigen lagoon. Deze spectaculaire accommodatie in combinatie met de afgelegen locatie maakt dit een bijzondere ervaring.

 

Een geheel verzorgde en georganiseerde vakantiereis langs een of een combinatie van deze drie lodges biedt een unieke belevenis.

 

Informatie: www.mukambisafaris.comm of info@mukambi.com.

 

 

Mukambi

 

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!