Privacy Verklaring

Seniorenwijzer.eu respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, dat deden wij ook al toen hier nog niet zo goed op gelet werd.

 

We zullen proberen in een niet al te lang en ingewikkeld verhaal te vertellen hoe we met uw privacy omgaan wanneer u onze website bezoekt en wat uw rechten zijn.

 

Natuurlijk doen we er alles aan om uw privé gegevens privé te houden, daar kunt u van op aan. We vragen wel gegevens van u, maar dat doen we om u zo goed mogelijk te helpen. Welke gegevens dat zijn en waarvoor we ze gebruiken, vertellen we u hieronder.

 

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Wat zijn de juridische gronden voor het gebruik van uw gegevens?

We gebruiken uw gegevens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo registreren we uw contactgegevens, zodat we contact met u op kunnen nemen wanneer u een vraag stelt via het contactformulier op onze website. Onder contactgegevens verstaan wij uw naam en uw e-mailadres.

 

Wanneer u een reactie plaatst op 1 van de berichten in de Seniorenwijzer of de Reiswijzer, wordt eveneens gevraagd om uw contactgegevens. Hier verstaan wij onder contactgegevens uw naam en uw e-mailadres, maar ook uw IP adres. Ook hier registreren we uw naam en e-mailadres, zodat we zo nodig contact met u op kunnen nemen, maar we doen dit ook, om er voor te zorgen dat wij geen reclame of vervelende berichten als reactie op onze berichten krijgen, de zogenaamde spam. Om diezelfde reden wordt, wanneer u een reactie plaatst op onze berichten, ook uw IP adres geregistreerd.

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is

Wanneer u een reactie op een bericht schrijft, blijft deze reactie staan zo lang het bericht op onze website staat. U heeft het recht om ons te verzoeken uw gegevens en uw reactie te verwijderen. Hoe u dat hierom verzoekt, leest u verderop in onze privacyverklaring.

 

In de AVG wordt de grondslag “gerechtvaardigd belang” genoemd; we willen onze klanten namelijk een zo goed mogelijke, persoonlijke service bieden. Hierbij denken we altijd aan uw privacy.

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Voor het registreren van uw gegevens, maken we gebruik van diensten en software. Voor ondersteuning in het gebruik van onze geautomatiseerde systemen, het beheer van onze website, maken we gebruik van een webbeheerder.

 

Voor het schrijven van de content op deze website, maken we gebruik van een redacteur. Deze partijen kunnen dan ook de door u aan ons gegeven persoonsgegevens inzien, omdat deze in onze geautomatiseerde systemen staan opgeslagen. Wij hebben met deze genoemde partijen duidelijke en bindende afspraken gemaakt over hoe we met de privacy van onze klanten om (willen) gaan en deze vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

 

We verkopen of geven uw gegevens NOOIT aan derden voor welk doel dan ook.

Links naar andere websites

Op onze website wordt vaak doorverwezen naar andere websites voor extra informatie. Ook vindt u op onze website vermeldingen van bedrijven die Seniorenwijzer steunen of waar u wellicht informatie kunt vinden waarvan wij denken dat u daar iets aan heeft. Zodra u onze website verlaat en de website bezoekt via het linkje waarop u heeft geklikt, gelden de privacyregels van die website. U kunt die privacyregels lezen op deze website of hier naar vragen bij de eigenaar van die website.

Cookies en Data

Op de website van Seniorenwijzer zijn cookies geplaatst. We maken gebruik van zogenaamde ‘functionele cookies’ en van ‘statistische cookies’. Functionele cookies zorgen dat de website goed werkt. Statistische cookies geven ons informatie over hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina’s het meest worden bekeken. Wij hebben dit zo ingesteld dat wij niet kunnen herleiden WIE onze website bekijkt, door de statistieken te anonimiseren, uw IP adres wordt gemaskeerd.

 

We bewaren de gegevens uit het statistische cookie 12 maanden. Het cookie dat wij plaatsen blijft 30 dagen staan.

Wat zijn uw rechten?

Natuurlijk blijft u baas over uw eigen gegevens. Wil u uw gegevens wijzigen, verwijderen of het gebruik beperken? Geen probleem! Laat het ons weten via de post, email, of telefoon. We willen, wanneer we uw gegevens wijzigen of verwijderen wel zeker weten dat u het bent, we kunnen dan ook om uw identiteitsbewijs vragen.

Heeft u vragen?

Voor vragen of klachten over uw gegevens en de bescherming van uw privacy kunt u contact opnemen met Mw. A.M.D.H. Boekholt, verantwoordelijke over de bij Seniorenwijzer bekende persoonsgegevens via het e-mailadres privacy@seniorenwijzer.eu.

Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens?

Seniorenwijzer is een onderdeel van mbMediaExpress.
Ons KvK nummer is 62312634
Contactpersoon in verband met Privacy: Mw. A.M.D.H. Boekholt

U kunt ons zo bereiken:
bellen: 0598 382850
mailen: privacy@seniorenwijzer.eu
kantooradres: De Houtmanstraat 5, 9601 GE Hoogezand

 

Met het gebruik van onze  website gaat u akkoord met de wijze waarop wij met uw privacy omgaan.